Избелване на зъбите

Избелването на зъби е напълно безвредна козметична процедура, при която резултатите са незабавни. След един час можете да подобрите усмивката си, като я направите до осем нюанса по-бяла!

Можете да получите блестяща усмивка само в едно посещение в кабинета – “професионално клинично избелване” или като носите шини за “домашно избелване” на зъби за две седмици вкъщи. Ще забележите незабавно резултатите, когато се усмихвате и говорите!

Избелването на зъбите е напълно неинвазивно. Не е нужно да се притеснявате от поставяне на анестезия, болка или дискомфорт, когато зъбите Ви се избелват!

Преди избелване е задължително зъбите да са почистени от плака, зъбен камък и полирани.  Разбира се пациентът не бива да има неоправени кариеси.

Видове клинично избелване

При професионалното избелване на зъби, се нанася и активира гел с помощта на специална лампа или лазер. Може да се направи и комбинирано избелване (с лампа и лазер), което е  най-ефективно и препоръчано от нас. Процедурата се извършва в рамките на едно посещение (около един час).

След приключване на процедурата, ще получите инструкции, кои храни и напитки да избягвате за да се радвате на искряща усмивка за по-дълъг период от време. Редуцирането на всички цветни храни и напитки в диетата, както и прекратяване на тютюнопушенето са задължителни условия за добрия резултат във времето.  Възможно е да се появи лека чувствителност на зъбите след избелването, това е нормално и отшумява до няколко дни.

Висококачествените швейцарски продукти за избелване които използваме, са безопасни и ефективни.

Домашно избелване

При домашното избелване на зъби, ще ни е нужно още едно посещение в което да вземем отпечатъци от вашите зъби, за да изработим индивидуални шини.

В тях се нанася активен избелващ гел, като тази процедура се повтаря няколко дни подред (10-12 дни) за около 1 час дневно до постигане на желания резултат.

Ще получите професионален висококачествен комплект от гел за избелване, кутийка за съхранение на шините и силиконови шини.

Достигане на желания резултат се наблюдава обикновено около 10 – 12 ден.

При постигане на желаният ефект дори и по – рано от очакваното,  се прекъсва курса на избелването и по този начин останалото количество гел, може да се използва след време за повторно избелване, без да е нужно да се изработват нови шини.

Ако за 12 дни не е достатъчен ефекта може да се добавят допълнителни шприци гел и да се продължи избелването.

При домашното избелване, основните предимства са: по-щадящият за зъбите избелващ гел поради по-ниската концентрация на избелващ агент , възможността за повторно използване, по-ниската цена.

#WhiteningKit

За Ваше удобство и улеснение, можете да закупите различни видове сетове за домашно избелване, за Вас или за подарък.

Единственият цвят по който можем да съдим за хората - е цветът на зъбите им!